Королева Єлизавета ІІ / фото REUTERS

Виявляється, не лише «прості смерті» погано розуміються на королівських титулах та подробицях життя монарших осіб. Так, навіть улюблена онучка королеви Єлизавети ІІ Луїза гадки не мала про титул своєї бабусі.

Кумедною історією в ефірі Sky News поділилася невістка Її Величності Софі графиня Уессекська, мама 15-річної леді Луїзи Віндзор, пише 1+1.

Читайте такожКоролева Британії повернула 5-річній дівчинці забуту іграшкову мавпу (відео)

Відео дня

Члени королівської родини давно вважають дівчинку улюбленицею Єлизавети ІІ. А все тому, що Луїза мешкає поблизу Віндзорського замку (улюбленої резиденції Її Величності) і щовихідних навідується до поважної бабусі на чай. Та попри такі близькі стосунки про винятковий статус своєї родички вона дізналася від дітей у школі.

Одного дня першокласниця Луїза повернулася додому і сказала мамі, що не розуміє, чому однокласники називають її бабусю королевою. Тоді Софі нарешті пояснила доньці, що бабуня та Її Величність – одна й та ж людина.

До слова, Луїза не єдина, хто не знає всієї правди про устрій королівської родини. Так, юному принцу Джорджу ще й досі не повідомили, що у майбутньому він стане королем Британії. Батьки хлопчика Кейт Міддлтон та принц Вільям переконані, що шестирічному школяреві поки зарано занурюватись у подробиці свого офіційного статусу.