Герцогиня Кембриджська Кетрін і принц Вільям разом зі своїми дітьми – принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою з'явилися на порозі школи Thomas's Battersea, де від сьогодні починає навчання 4-річна принцеса Шарлотта.

Відео дня

Якщо принца Джорджа 2017 року в перший клас в цю саму школу супроводжував тільки батько – принц Вільям, тому що герцогиня Кетрін була вагітна третьою дитиною і страждала від сильного токсикозу, то принцесу Шарлотту супроводжують обоє батьків, пише ТСН.ua.

Читайте такожПустунка Шарлотта: британська принцеса насмішила публіку "некоролівським" жестом (фото, відео)

Принцеса одягнена в шкільну форму, як і її старший брат. Принц Вільям у блакитній сорочці, синьому піджаку і коричневих штанах (до речі, його образ дуже схожий на образ 2017 року), а герцогиня Кетрін в гарній сукні з квітковим принтом бузкового кольору від Michael Kors з тонким поясом на талії і туфлях-човниках на підборах. У герцогині зроблена об'ємна укладка, а на обличчі легкий макіяж в теплих відтінках.

Кембриджі мали дуже щасливий вигляд, а от їхні діти були не такими радісними. Принц Джордж, як завжди був серйозним, а його сестра, схоже, трохи хвилювалася, тому що ховалася за маминою спідницею.

Що ж відомо про школу, де буде навчатися Шарлотта. У британських ЗМІ пишуть, що в Thomas's Battersea дуже хороші музичні гуртки, а також багато спортивних занять. Навчальний день у школі починається о 8.30 ранку і закінчується о 16.00. Також у школі існують додаткові гуртки, багато з яких – спортивні. 

Тут вивчають французьку мову. Випускники цієї школи потім вступають до найкращих навчальних закладів країни - Ітон, Мальборо і Веллінгтон. Напевно, на Шарлотту, як і на її старшого брата Джорджа, чекає хороше майбутнє.