Заворотнюк бореться з раком / bzns.media

Російський продюсер Андрій Разін в Instagram зробив нову заяву про стан здоров'я онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк.

"Дуже шкода, що єдиним джерелом для ЗМІ є я як людина, яка контактувала з лікарем Насті, але ми повинні розуміти, що я це роблю тільки від чистого серця, і тільки для того, щоб Настя якомога швидше вийшла з цього стану", - написав він.

"Родичі повинні більше уваги приділяти її стану здоров'я, знаючи про те, що вся країна переймається за прекрасну дівчину й актрису. А закиди з приводу мого особистого знайомства з Настею вважаю недоречними. Адже я ніколи не говорив, що близько з нею знайомий. Та це й не важливо. Головне, щоб вона видужала й була здорова", - додав Разін.

Відео дня

Читайте такожЗМІ дізналися нові подробиці про стан онкохворої Заворотнюк

Нагадаємо, раніше Разін повідомив деякі подробиці про стан онкохворої актриси Анастасії Заворотнюк. "Дуже акуратно скажу, що найстрашніші прогнози не справджуються", - заявив Разін у соцмережі.

За його словами, "Насті стає ліпше" і "вона, начебто, йде на поправку". Разін зазначив, що колишні джерела інформації з цієї теми більше не надають інформації, однак йому дійсно надійшла інформація, що артистці стало ліпше.

У свою чергу, рідні хворої на рак російської актриси Анастасії Заворотнюк з іронією відреагували на заяву продюсера гурту "Ласковый май" Андрія Разіна про те, що Заворотнюк стало ліпше. Повідомлення з'явилося на сторінці "Підтримка Заворотнюк" в Instagram.

У ньому йдеться, що Заворотнюк навіть не знайома з Разіним. "Ми дуже вдячні Андрію Разіну за його турботу про здоров'я Анастасії, а також за те, що він нарешті почав повідомляти в пресу позитивні "новини" замість страшних прогнозів і страшних "подробиць", – йдеться у повідомленні.