Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

У британських ЗМІ обговорюють не тільки вихід принца Гаррі і герцогині Меган з королівської родини. Подейкують, що і у герцога Сассекського вже давно немає колишніх стосунків з його друзями.

Інформацію в ЗМІ "зливають" традиційно так звані інсайдери. Один з них розповів журналістам, що у більшості "друзів" принца Гаррі навіть немає номера його телефону. Від моменту одруження на Меган Маркл принц дуже віддалився від тих, з ким раніше добре спілкувався, пише ТСН.

Читайте такожУ простому вбранні і з посмішкою: Меган Маркл провела перший захід після виходу з королівської сім'ї

Відео дня

Виняток становить хіба що його шкільний найкращий друг Чарлі ван Страубензі. Їхні весілля до речі, відбулися з різницею в декілька місяців.

Не секрет, що й зі старшим братом принцом Вільямом у Гаррі зараз складні взаємини. Про це герцог Сассекський одного разу сам розповів в інтерв'ю. Хоча, якщо вірити офіційній заяві палацу, принци Вільям і Гаррі підтримують одне одного і досі.

За повідомленням видання People, онук Єлизавети ІІ перестав спілкуватися з більшістю своїх друзів, коли Меган була на шостому місяці вагітності. 

Не надто дорожить друзями і Меган. Вона теж обірвала багато контактів з так званими своїми подругами. Хоча деякі, як, наприклад, стиліст Джессіка Малруні, продовжують добре спілкуватися з герцогинею.

Під час недавнього візиту Меган і Гаррі до Лондона, коли вони відвідували Канада Хаус, саме Джесіку Марлуні Меган попросила доглянути за її сином Арчі. Хоча зрозуміло, що з дитиною весь цей час, звичайно, була няня.