Меган Маркл / фото REUTERS

Королева Єлизавета II підтримала рішення Гаррі і Меган відмовитися від королівських привілеїв і вийти з монаршої родини. Однак в Мережі досі з'являються версії вчинку герцогів Сассекських.

Подейкують, що Меган і не думає повертатися у Великобританію після того, як полетіла в Канаду, де перебував її піврічний син Арчі. Як передає ТСН з посиланням на DailyMail, рішення дочки активно підтримала мама Меган Доріа Реглан.

"Вона сильно переживала за Меган і радіє, що її донька ставить своє психічне здоров'я на перше місце", - розповів виданню інсайдер.

Відео дня

За словами подруги Меган, після народження сина Арчі у герцогині були певні проблеми, які з часом лише поглиблювалися. Жінка зауважила, що Меган "була нещасною у Великій Британії", що вона "погано спить і в неї почалися панічні атаки щодо свого майбутнього".

Читайте такожКоролева Єлизавета підтримала рішення принца Гаррі і Меган Маркл вийти із монаршої сім'ї

Враховуючи нещодавні події, а також той факт, що після заяви про відхід з королівської родини Меган одразу полетіла до Канади, подруга герцогині сказала, що це був її план від початку – "врешті покинути Велику Британію і побудувати свою власну імперію разом з Гаррі".

Подейкують, що після королівської сімейної ради, у якій взяли участь Єлизавета II, принци Чарльз, Вільям та Гаррі, герцог Сассекський наприкінці тижня полетить до дружини у Канаду. А от коли повернеться до Великої Британії – невідомо.

Нагадаємо, ще у жовтні 2019 року герцог та герцогиня Сассекські у документальній стрічці розповіли про тиск громадськості та складнощі, з якими зіштовхувалися через свою належність до королівської родини. А вже у січні принц Гаррі, онук королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, та його дружина Меган Маркл оголосили про те, що відмовляться від статусу високопоставлених членів монаршої родини та їхніх привілеїв.

У заяві подружжя зазначило, що рішення не є раптовим і ухвалене "після багатьох місяців роздумів та внутрішніх дискусій".