Колишній особистий тренер Адель Каміла Гудис розповіла про те, як 31-річній співачці вдалося схуднути на 45 кг. На її думку, своєю стрункістю Адель зобов'язана строгій дієті: зеленим сокам і 1000 ккал в день.

Відео дня

Про це пише Daily Mail.

Читайте також"Помолодшала!": Камєнських у білій сукні потрясла мережу квітучим поглядом (фото)

Гудис стверджує, що зміни в організмі Адель в значній мірі зводяться до зниження споживання калорій: співачка вдвічі скоротила рекомендовану добову норму для жінок.

"Вона тренується, але я думаю, що на 90% це дієта, - сказала тренер. - Це хороша дієта, щоб скинути вагу. Перший тиждень інтенсивна, зелені соки і споживання всього 1000 калорій. Адель не виглядає занадто худий - вона виглядає приголомшливо".

Фітнес-інструктора, яку в Лос-Анджелесі називають "чарівницею бразильського тіла", представили Адель через її подругу, дружину Роббі Вільямса Айду Філд. В особняку співака вона влаштовувала жінкам спільні тренування.

"Коли вона прийшла на тренування, я не знала, хто це, а коли вона пішла, я подумала: "О, вона схожа на Адель", - згадує тренер. - Вона виглядає чудово, оскільки змінила свій спосіб життя і харчування".