Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

У західних ЗМІ з'явилася інформація про те, що герцогиня Меган і принц Гаррі думають про переїзд до Лос-Анджелеса.

Як пише ТСН, якщо вірити виданню Enews, принц і його дружина хочуть провести літні канікули в Лос-Анджелесі і вже шукають собі будинок. Вибір не дивний, адже Лос-Анджелес – рідне місто герцогині Сассекської, там вона народилася, там живе її мама Доріа Редлан, а ще там і до Голлівуду рукою подати, а, кажуть, Меган дуже хоче повернутися до знімань в кіно.

Читайте такожМеган Маркл почала пошуки агента: герцогиня хоче повернутись в Голлівуд

Відео дня

Єдиний мінус цієї ідеї полягає в тому, що папараці, які не дають життя Гаррі і Меган в Лос-Анджелесі ще більше. І вони точно не відмовляться від ідеї, зробити знімки герцогині на прогулянці з сином і, напевно, будуть постійно переслідувати королівську пару.

До Канади, де зараз живе подружжя вони переїхали з Великої Британії. Але, як днями поділився з пресою друг принца Гаррі Начо Фігерас, герцог Сассекський зараз дуже пригнічений, тому що не очікував, що біля їхнього будинку в Канаді будуть цілодобово чергувати папараці.

Можливо, даремно пара взагалі склала з себе королівські повноваження, адже, здається, в рідній для принца Гаррі Великій Британії вони мали більше шансів не потрапити на очі репортерів. 

Нагадаємо, королева Єлизавета II була шокована заявою Гаррі і Меган про їхні наміри скласти з себе королівські повноваження, але підтримала пару. Пізніше королева зробила крок у відповідь, позбавивши Гаррі та Меган улюбленої ролі послів молоді країн Співдружності. Кажуть, це сильно засмутило пару.