Принц Гаррі і Меган Маркл / фото REUTERS

Поки одні засуджують принца Гаррі і Меган Маркл за їхнє рішення скласти з себе королівські повноваження, інші, навпаки, підтримують пару.

Як пише ТСН, хороший друг принца Гаррі й гравець у поло Начо Фігерас, з яким Гаррі неодноразово грав, в інтерв'ю ABC News поділився своїми думками на цей рахунок. Він підтримав принца і його дружину Меган в бажанні жити нормальним життям і зазначив, що його мама принцеса Діана, напевно, пишалася тим, як син захищає свою сім'ю. 

Читайте такожПринц Гаррі і Меган Маркл зіткнулися з труднощами в Канаді

Відео дня

"Я розмовляв із Гаррі кілька днів тому. Він дуже страждав від усього, що з ним сталося і йому сумно, що люди засуджують його. Він поводиться як батько, хлопець, який намагається захистити свою дитину і свою жінку. Він став неймовірною людиною, людиною, якою пишалася б його мати", - зазначив Фігерас.

Начо сказав, що розуміє, з якими труднощами стикається сім'я Сассексів. Адже це непросто, коли біля твого будинку в Канаді цілодобово чергують папараці, які хочуть зробити фото твого сина.

"Він хоче жити нормальним життям. Тому що, коли тисяча папараці стоять біля твого будинку і чекають на можливість зробити фотографію твого сина, це не дуже-то і нормально", - каже спортсмен. 

Нагадаємо, королева Єлизавета II підтримала принца Гаррі і герцогиню Меган в їхньому бажанні стати більш незалежними, проте днями стало відомо, що Її Величність позбавила герцога і герцогиню ролі послів молоді країн Співдружності.