Еліна Іващенко за кілька днів заспіває перед Тіною Кароль / прес-служба Еліни Іващенко

Претендентка на участь від України в Євробаченні, українська співачка Еліна Іващенко прокоментувала суддівство у Нацвідборі популярної виконавиці Тіни Кароль.

Про це вона сказала в інтерв’ю УНІАН.

Читайте такожНаймолодша учасниця Нацвідбору на Євробачення розповіла про посил своєї пісні

Відео дня

Тіна Кароль, як відомо, була наставницею молодої співачки на популярному вокальному шоу "Голос.Діти" і нині займає крісло судді Нацвідбору на Євробачення. Еліна Іващенко запевняє, що ставиться до цього нейтрально.

"На Нацвідборі це немає жодного значення, я не матиму від неї привілеїв. Навпаки, можливо, вона навіть прискіпливіше буде до мене ставитися. Але я розумію, що частина глядачів думатимуть про підставу, якщо вона мене похвалить. Бо найчастіше люди реагують не так, як є насправді", – зазначила виконавиця.

Стосовно ж того, чи продовжує вона спілкування з Тіною Кароль після "Голосу", Еліна Іващенко сказала, що наразі зв’язок з наставницею дещо втрачено.

"Ми багато спілкувалися раніше. Після "Голосу" у неї був всеукраїнський тур, потім вона почала більше займатися концертами, і наш зв’язок трошечки зник", – додала учасниця Нацвідбору.

Як повідомляв УНІАН, Еліна Іващенко вийде на сцену Нацвідбору на Євробачення під час другого півфіналу, який відбудеться вже цієї суботи, 15 лютого. За вихід у фінал Нацвідбору вона змагатиметься із 7 учасниками.