Герцоги Кембриджські / фото REUTERS

Герцог і герцогиня Кембриджські готуються до нового туру по Австралії.

Західні ЗМІ поки що посилаються на попередню інформацію, тому що підтвердження палацу поки немає. Повідомляється, що Кетрін і Вільям відвідають зруйновані нещодавніми лісовими пожежами прибережні міста, а також нададуть фінансову підтримку постраждалим місцевим жителям і віддячать пожежникам-добровольцям, пише ТСН.

Читайте такожВихід нової "королівської четвірки": принципи Вільям і Чарльз з дружинами відвідали реабілітаційний центр (фото, відео)

Відео дня

Принц Вільям і герцогиня Кембриджська планують відвідати два штати - Новий Південний Уельс - штат на південному сході Австралії, який славиться своїми приморськими містами і національними парками і штат Вікторія - столицю провінції Британська Колумбія, вона розташована на краю острова Ванкувер. Можливо, в розкладі будуть і інші маршрути. З дня на день має надійти офіційне запрошення від прем'єр-міністра Австралії Скотта Моррісона. 

Як пишуть в західних джерелах, герцог і герцогиня були дуже засмучені подіями, які нещодавно відбулися в Австралії. І приголомшені тим збитком, який було заподіяно пожежами флорі і фауні континенту. Більше жодної детальної інформації поки немає, слідкуємо за новинами. Швидше за все, вони вирушать в тур без дітей, щоб не переривати їхній навчальний процес у школі