Меган Маркл і принц Гаррі \ REUTERS

Королівське подружжя принца Гаррі і Меган, які після переїзду в Канаду розпустили весь персонал своєї британської резиденції, зараз розформували і всіх співробітників своєї штаб-квартири.

Читайте такожЗМІ дізналися подробиці особистого життя принца Гаррі і Меган Маркл після зречення титулу

Як повідомляє ТСН з посиланням на Daily Mail, герцоги Сассекські вирішили закрити свій офіс в Британії, що розцінюється, як ознака того що вони не збираються повертатися в Лондон. "Враховуючи рішення Меган і Гаррі відступити від обов'язків, офіс в Букінгемському палаці їм більше не потрібен. У той час як деталі все ще доопрацьовуються і робляться зусилля щодо перерозподілу людей в рамках королівського двору, на жаль, будуть скорочення", - зазначив інсайдер.

Відео дня

Меган і Гаррі особистоповідомили відразу 15-ти співробітникам про звільнення, які вже шукають нову роботу. Однак кілька людей все ж залишаться у палаці в штаті королеви. "У герцогів була невелика команда, усього 15 осіб. Всі вони дуже віддані Сассексам і розуміють і поважають прийняте ними рішення", - передає слова інсайдера видання.

Букінгемський палац, в свою чергу, заявив, що не буде коментувати кадрові питання. Однак відомо, що королева, принц Чарльз і принц Вільям знають про закриття офісу і скорочення співробітників.