Кейт Міддлтон \ REUTERS

Кембриджі приземлилися в аеропорту Дубліна. Пара прилетіла регулярним рейсом авіакомпанії Aer Lingus. В аеропорту королівську пару вітали представники ірландського уряду і посол Великобританії в Ірландії Робін Барнетт.

Читайте такожКейт Міддлтон вийшла у світ в пальто за $194 (фото, видео)

На Кетрін було надіто довге темно-зелене двобортне пальто від Catherine Walker і в тон йому підібраний наряд довжини міді з принтом від Alessandra Rich. Замшеві туфлі-човники і зелений клатч завершували образ. Волосся зібране назад і зафіксоване чорним обручем, у вухах сережки з камінням, а на повіках стрілки. Кетрін виглядає стримано і в міру ефектно, передає ТСН.

Відео дня

Принц Вільям був у костюмі, світлій сорочці, довгому пальто і з краваткою.

В Ірландії у Кейт і Вільяма насичена програма. Відразу після прильоту вони вирушили в резиденцію президента Ірландії, де їх чекає зустріч з президентським подружжям - Майклом Хіггінсом і його дружиною Сабіною.

Після цього герцогиня Кембриджська і принц Вільям відвідають Сад Пам'яті, де пройде церемонія покладання вінків. Далі планується зустріч з прем'єр-міністром, а вже ввечері Кембриджі відвідають урочистий прийом, організований британським послом.