Марічка Падалко / скріншот

Телеведуча Марічка Падалко розповіла, що її 16-річний син Михайло планує після повноліття поповнити ряди ЗСУ. Як розповіла зірка 1+1 в інтерв'ю для "Голосного подкасту", таке рішення він ухвалив ще на початку повномасштабного вторгнення.

Падалко зазначила, що її спадкоємець не хотів виїжджати за кордон з метою безпеки, він хотів все це переживати в Україні, як і його батько Єгор Соболєв, який з початку великої війни взяв до рук зброю і пішов захищати рідну країну на фронті.

"Звичайно, у нас не стоїть питання його кудись вивозити. У нас зараз стоїть питання про те, щоб його переконати, що воювати в 18 років, це ще рано", - сказала Падалко.

Відео дня
Марічка Падалко з дітьми / фото Instagram

Вона додала, що хоче переконати сина трохи почекати зі вступом до ЗСУ.

"Десь півроку тому було безумовно, що в 18... Потім я дізналася, але ще хочу це перевірити, чи дійсно так, що до 21 потрібен дозвіл від батьків. Тому в переговорах мені вдалося посунути це до 21", - зізнається ведуча.

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко розповіла про закінчення війни. За її словами, військові не обговорюють, коли закінчиться війна, але обговорюють те, яким буде наступний рік.

Вас також можуть зацікавити новини: