Лохан не приховує, що дуже рада / скріншот

36-річна актриса Ліндсі Лохан поділилася з фанатами радісною новиною. Зірка комедійних фільмів, яка стала популярною ще в дитинстві, вперше стане мамою.

У своєму Instagram Лохан показала зворушливе фото. Актриса розмістила знімок дитячого боді. На ньому написано Coming soon - "скоро з'явиться". В описі до фото зірка додала: "Ми щасливі і схвильовані".

Звичайно ж, фанати одразу зрозуміли, що так Лохан оголосила про вагітність. На фото вона зазначила свого чоловіка-мільйонера Бадера Шаммаса, з яким вона в шлюбі з 2022 року.

Відео дня
Ліндсі Лохан вперше стане мамою / скріншот

Незабаром актриса прокоментувала радісну новину виданню DailyMail. Лохан не приховує, що дуже рада. Однак вона тримає в таємниці стать дитини і те, коли ж вона з'явиться на світ.

"Ми дуже щасливі від цього благословення в нашому житті, і ми не можемо дочекатися, щоб стати батьками", - розповіла зірка.

Ліндсі Лохан та Бадера Шаммас - що відомо

Актриса Ліндсі Лохан, яка зіграла у фільмах "Чумова п'ятниця", "Погані дівчата", "Пастка для батьків" і "Божевільні гонки", зустріла мільйонера Бадера Шаммаса в 2019 році. До знайомства з ним зірка не приховувала, що дуже хоче стати матір'ю. Однак вона розуміла, що може не зустріти ідеального чоловіка, а тому допускала, що візьме дитину з притулку.

Ліндсі Лохан та її чоловік-мільйонер / скріншот

У листопаді 2021 року Лохан оголосила про заручини з Шаммасом. А в 2022 році пара одружилася. 

Вас також можуть зацікавити новини: