Демі Мур показала фігуру / instagram.com/demimoore

Американська актриса Демі Мур похвалилася перед передплатниками в Instagram відвертим фото.

Зірка позувала перед дзеркалом в чорному роздільному купальнику і окулярах. Так, можна розглянути струнку фігуру Демі, яку вона періодично показує на своїй сторінці в соцмережі. Відзначимо, що зараз актриса відпочиває в Греції. 

"Готуюся до ще одного дня в раю", - підписала знімок Мур.

Відео дня

Шанувальникам сподобалася фотографія зірки. Менше ніж за добу вони поставили понад 325 тисяч лайків.

Демі Мур показала фігуру / instagram.com/demimoore
Демі Мур показала фігуру / instagram.com/demimoore

Чим відома Демі Мур:

Одну з перших ролей зіграла в телесеріалі "Головний госпіталь" (1982-1983). У середині 1980-х років Мур з'явилася в молодіжних фільмах "Вогні святого Ельма", "У всьому винен Ріо" і "З приводу того, що сталося вчора вночі...". У 1988 році вона зіграла першу головну роль у своїй кар'єрі у фільмі "Сьоме знамення".

Після комерційного успіху фільму "Привид" вона зіграла головні ролі у фільмах "Кілька хороших хлопців", "Непристойна пропозиція", "Викриття", "Стриптиз" і т.д. на початку 1990-х років вона стала першою актрисою в Голлівуді з гонораром понад 10 млн за фільм, проте в наступні роки через комерційні невдачі фільмів її кар'єра зазнала значного спаду.

У 1997 році вона зіграла одну з ролей у телефільмі "Якби стіни могли говорити", яка принесла їй номінацію на премію "Золотий глобус".