Актори з Харкова продалися Кремлю / instagram.com/ternovskaia.d

Українські актори Сергій Лістунов і Дарина Терновська з Харкова переїхали в Санкт-Петербург і знялися в російському пропагандистському проекті. Вони з'явилися у випуску "Завжди говори так" на YouTube-каналі "Кінокомпанія Артос".

У цьому серіалі вони всіляко ганьбили Україну. Більш того, в одній зі сцен Лістунов з'явився в н*цистській формі з вишиванкою. 

Так, в пропагандистському проекті вони зіграли людей, які постійно шукають кому вигідніше продатися і не можуть постояти за себе. Після цього, за сюжетом, до них додому приходять "європейці". Вони відбирають у них житло і називають свинями, тому героїня Терновської дзвонить чоловікові і скаржиться йому.

Відео дня

Він називає свою обраницю "дурепою", а потім гине на війні, "розплачуючись за гроші європейців".

Після цього випуску вийшло інтерв'ю з акторами. Вони на камеру розповіли про "н*цистів" в Харкові. Крім того, Терновська була обурена тим, що її дитину в школі змушували вчити "Батько наш Бандера".

Варто відзначити, що у Терновської і Лістунова була можливість розповісти росіянам про те, який геноцид українського народу влаштував диктатор Володимир Путін і скільки ракет було випущено по мирних людях, проте вони обрали для себе інший шлях - шлях зрадників батьківщини.

Нагадаємо, раніше відомий російський актор похвалився новим паспортом на тлі прапора України.

Вас також можуть зацікавити новини: