Фото інстаграм Алека Болдвіна

Актор Алек Болдвін, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", не визнає своєї провини. Про це повідомляє видання Variety

Звинувачення Болдуїну було пред'явлено Великим журі Нью-Мексико через рік після того, як прокуратура спочатку висунула проти нього звинувачення, а потім відхилила. Актор мав з'явитися на відеозвинуваченні через Google Meet сьогодні, 1 лютого, але відмовитися від виступу. 

Раніше він заперечував свою відповідальність за смерть Гатчінс та наполягав, що йому сказали учасники знімального процесу, що пістолет був "холостим" та він не натискав на гачок. Відповідальною за реквізит на зйомках була дівчина Гутьєррес Рід. Проте вона каже, що не заряджала зброю. 

Відео дня

Зараз Болдуїн залишається на волі без застави. За умовами слідства він не може мати при собі вогнепальну зброю та вживати алкоголь, а також не повинен контактувати зі свідками у справі.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року Болдуін поранив на зйомках двох людей, один з яких помер. Пізніше стало відомо, що актор застрелив операторку, 42-річну українку Галину Гатчінс. Згодом Генеральне консульство України в США відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакції акторів і знімальної групи на трагедію.

Вас також можуть зацікавити новини: