Ольга Атанасова втратила батька / instagram.com/ananasova_olya

Українська актриса Ольга Атанасова вперше розповіла, як дізналася про смерть батька. За її словами, він помер два роки тому, але його дружина не розповідала їй про це.

В інтерв'ю Аліні Доротюк вона зізналася, що у них з татом були дуже теплі стосунки, коли вона була маленькою. У якийсь період він був навіть ближчим для неї, ніж мама. Але пізніше вони припинили спілкування.

Як каже Атанасова, якби вона відразу дізналася про смерть батька, то поїхала б до нього. Але цю звістку вона отримала зовсім випадково.

Відео дня

"Дізналася це не від людей, які жили з ним, а просто так. Можна сказати, за кавою з друзями. Причому, це було - хтось, комусь, десь. Ця інформація просто спливла. Я дізналася, що він помер два роки тому. Я не знаю, з якими думками він пішов. Я не знаю, чи думав він про мене. Можливо, він теж думав про мене", - зізналася актриса.

Вона додала, що дружина її батька не повідомила їй про те, що трапилося. Однак Ольга все ж хоче зустрітися з цією жінкою, щоб поставити їй одне питання.

"Я хочу з нею все ж побачитися і запитати: "Невже ви настільки любите гроші і для вас немає нічого святого?". Є одна квартира, в якій він жив з нею. Це його квартира. Звичайно, він міг подарувати її мені. Я думаю, вона залишиться їй, мені так здається. Я б не хотіла відбирати там якесь майно, квартири, судитися", - додала актриса.

Нагадаємо, раніше Ольга Атанасова заявила про розлучення з чоловіком Сергієм, з яким виховує доньку Адель.

Вас також можуть зацікавити новини: