Кошмал показала себе в 18 років / instagram.com/smorkovkina

Українська актриса Анна Кошмал в інста-сторіз поспілкувалася зі своїми шанувальниками. Один з підписників попросив показати, який вигляд  знаменитість мала в 18 років.

Головна героїня серіалу "Свати" не стала нічого приховувати і показала, якою була 10 років тому. На знімку, опублікованому в її блозі, можна помітити, що раніше Кошмал була брюнеткою з середньою довжиною волосся.

Помітно, що знімок був зроблений під час однієї з фотосесій. Тоді Анна позувала в білій сукні і з яскравим макіяжем з чорними стрілками на очах і акцентом на рожеві губи.

Відео дня
Так Кошмал виглядала 10 років тому / instagram.com/smorkovkina

Варто відзначити, що зараз, що 10 років тому Кошмал була дуже стрункою. Вона розповіла, що дотримується дієти. Повноцінний прийом їжі у неї тільки в обід, сніданок і вечеря у неї більше у вигляді перекусу. Також протягом дня вона їсть фрукти і горіхи. 

Крім того, актриса займається йогою. Все це допомагає їй тримати себе у формі.

Актриса тримає себе у формі / instagram.com/smorkovkina

Чим відома Анна Кошмал

Анна Кошмал - українська актриса, яка зіграла головні ролі в таких серіалах як "Хороший хлопець", "Сашка", "Свати" та інші. Вона вважається однією з найпопулярніших актрис нашої країни.

На початку повномасштабного російського вторгнення виступила із засудженням агресії країни-терористки та підтримала українців.

Вас також можуть зацікавити новини: