Кадр з фільму "Москва сльозам не вірить" / скріншот YouTube

Російська актриса Наталія Вавилова здобула популярність після зйомок в оскароносному фільмі "Москва сльозам не вірить". Кінокритики і режисери пророкували їй неймовірний успіх, проте її життя склалося зовсім інакше.

Її творчий шлях почався в 14 років, коли вона зіграла у фільмі "Такі високі гори". Вже через кілька років юну зірку запросили у фільм "Розіграш", де вона вже була в центрі всіх подій. Відомо, що батьки Наталії були категорично проти того, щоб вона ставала актрисою, проте дівчина все ж вирішила спробувати себе у творчій професії.

Перебуваючи в епіцентрі шоу-бізнесу, вона познайомилася з режисером Самвелом Гаспаровим, за якого потім вийшла заміж. Варто відзначити, що Вавиловій вдавалося поєднувати і сім'ю, і роботу. Ось тільки завадила їй одна фатальна випадковість.

Відео дня
Як змінилася Наталія Вавилова / колаж з фото

На зйомках фільму "Микола Подвойський" Вавилова впала з коня і прийшла до тями вже в лікарні. Після цієї події вона вже не хотіла зніматися в кіно. Чоловік всіляко її підтримував, але в 2020 році його життя обірвалося через коронавірус.

Актриса досі важко переживає смерть коханого. Вона перестала виходити в світ, спілкуватися з журналістами, відвідувати світські заходи. Зараз зірка живе в маленькій квартирці, вважаючи за краще вести відлюдницький спосіб життя.

Нагадаємо, Слава Камінська знепритомніла і потрапила до лікарні.

Вас також можуть зацікавити новини: