Слава Дьомін запрошував на вечерю Єршову / instagram.com/ali_yershova

Учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" Аліна Єршова познайомилася з другом головного героя Алекса Топольського і ведучим Славою Дьоміним на пост-шоу "Життя після проекту". 

Тоді Слава сказав, що йому дуже сподобалася дівчина. Як розповіла сама Аліна, пізніше Дьомін знайшов її номер телефону і писав їй. 

"Дійсно, Славі я сподобалася. Він відразу після зйомок звідкись знайшов мій номер телефону, я знаю, що до знімальної групи підходив, питав. І у когось все ж знайшов. Він мені писав і в Instagram, в Telegram. Потім ми спілкувалися про те, що це не було грою на камеру, я йому дійсно сподобалася. Мені було приємно, це було по-чоловічому", - сказала Єршова в інтерв'ю Victoria Siroklyn.

Відео дня

Вона додала, що Дьомін запрошував її на обід, вечерю, але їм так і не вдалося зустрітися.

"Мені не вдалося піти, тому що у мене були свої справи і ми якось так і не зустрілися. Але ми з ним дуже добре спілкуємося. І новорічне його привітання було: "Аліно, вітаю тебе, сподіваюся, ми побачимося в цьому році"", - додала Єршова.

Варто зазначити, що Слава Дьомін досі перебуває в офіційному шлюбі з дружиною Ксенією, попри те, що вони разом не живуть. А ось Єршова, як вона сказала, поки не готова до серйозних стосунків.

Нагадаємо, раніше Аліна Єршова заявила, що її хотіли повернути в шоу "Холостяк".

Вас також можуть зацікавити новини: