Фото інстаграм Аліни Гросу

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно засвітила весільні фото у своєму новому кліпі, досі тримає інтригу та не говорить нічого з приводу заміжжя. Проте нещодавно була інформація від подруги, яка розповіла подробиці її другого весілля та охарактеризувала обранця виконавиці. На це дівчина не змогла промовчати.

Тож сьогодні, 6 березня, вона опублікувала відео у себе в Instagram. На ньому Аліна зазначила, що була шокована такою інформацією від людей з її близького оточення. Але також її обурює блогер Богдан Беспалов, який написав про це публічно.

"Я дуже "люблю", коли я прокидаюся і якась жовта новина з'являється про мене. Я, чесно, від цього втомилася. Кажуть, що якась моя "подруга", мені дуже цікаво, яка це моя подруга, взяла мене і злила. Сказати чесно, дуже неприємно, коли ти маєш в оточенні якусь людину, яка не настільки щира, як тобі би хотілося. Мені б дуже хотілося дізнатися, пане Беспалов, хто ж це така "віддана мені подруга"? Пане Беспалов, скільки коштують "мої друзі"? Чи довгі язики тепер безкоштовні?" -  різко прокоментувала Гросу.

Відео дня
Скріншот сторіз Аліни Гросу

Проте чи все ж таки правда, що новий чоловік Аліни досить відомий в Україні, тому вона не хоче піарити його, чи все ж це брехня - співачка не уточнила. 

Нагадаємо, раніше стало відомо про весілля співака Віталія Козловського. Ім'я своєї обраниці він теж поки тримає в таємниці. 

Вас також можуть зацікавити новини: