Примадонна розцвіла після повернення з-за кордону / фото instagram.com/kondraaat

Алла Пугачова після несподіваного повернення в Росію без Максима Галкіна не втрачає даремно часу й тішить своїх фанатів появою на вулицях РФ.

Цього разу Примадонну "підловив" російський музикант Олександр Кондратьєв і похвалився знімком з нею на своїй сторінці в Instagram.

Він вирішив не морочитися з підписом під фото і просто тегнув сторінку Пугачової в соцмережі і додав смайл 🥰. Кадр з Аллою Борисівною вмить розтиражували її фан-пабліки. Ще б пак, на фотографії вона має помітно молодший і свіжіший вигляд.

Відео дня

Здається, перебування за кордоном їй пішло тільки на користь. Зірка зізнавалася, що проходила лікування і відпочивала. Результат помітний. Її шкіра молодша і сяюча, овал обличчя підтягнутий. І артистці дуже пасує пшеничний колір волосся з чубчиком, який "відмінусував" їй кілька десятків років.

Нагадаємо, 27 серпня стало відомо, що Алла Пугачова повернулася в Росію.  Алла Борисівна і Максим Галкін після початку повномасштабної війни РФ проти України виїхали в Ізраїль, влітку вони перебували в Юрмалі.

Чоловік Примадонни активно підтримує українців і допомагає постраждалим в результаті російського вторгнення. Пугачова поки публічно не висловлювала свою позицію з приводу агресії Путіна. 

Вас також можуть зацікавити новини: