У мережі з'явилося фото підрослої внучки Пугачової / фото УНІАН

Зірка російської естради Алла Пугачова, яка підтримала Україну після початку повномасштабного вторгнення РФ, колесить світом - нещодавно вона разом з чоловіком Максимом Галкіним і дітьми переїхала з Ізраїлю до Латвії. А в цей час в Москві підростає її внучка - дворічна Алла - дочка племінника співачки Владислава і його дружини Гузель. Дівчинка народилася у 2020 році і зовсім скоро піде в дитячий сад.

У Telegram-канал Звездач опублікували знімок родички Примадонни. Шанувальники відразу відзначили схожість дівчинки з її зірковою бабусею. Навіть мама Алли зазначає, що дочка – справжня копія Алли Борисівни.

"Алла Пугачова росте! У вересні в садок збираємося почати ходити на півдня. Відпочиваємо влітку в Москві, оскільки за станом Влада ми не можемо їздити. Вона вже стала самостійною. 3 серпня їй буде два роки. Вона копія Пугачових!"- розповіла дружина Влада Пугачова в коментарі ЗМІ.

Відео дня
У мережі опублікували рідкісні фото внучки Пугачової / фото t.me/zvezdach_mag

Зазначимо, Владислав Пугачов - рідний племінник Примадонни, син її молодшого брата. Зірка досить близька з племінником і не раз допомагала розв'язувати його матеріальні проблеми.

Вас також можуть зацікавити новини: