Alyosha зізналася, чому вирішила відмовитися від псевдоніма

Тепер співачка виступає та випускає пісні під справжнім ім'ям Олена Тополя.

Відома українська співачка Олена Тополя, відома як Alyosha, заявила, що відмовляється від псевдоніма і виступатиме під справжнім ім'ям. Артистка, яка раніше відповіла, чи розлучається з чоловіком, наголосила, що зміна сценічного імені – це тривалий та складний процес.

В інтерв'ю "Коротко про", співачка пояснила, що вирішила відмовитися від псевдоніма через те, що вона змінилася і почала сприймати себе інакше:

У мене і руки не доходили, і не було гострого розуміння, що це потрібно. А коли я повернулася, зрозуміла, що прийшов час, що дуже змінилася і я сама. Змінилося взагалі сприйняття себе. Тому вирішили зробити такий крок. На жаль, він вийшов не таким швидким, як я собі думала і планувала. Але все у процесі, дуже сподіваюся, що вже зовсім скоро все буде зроблено, – розповіла вона. – Це дуже складний і довгий процес, адже в усіх світових базах ідентифікація проходить під ім'ям Alyosha, і просто переназвати це не можна. Це дуже великий обсяг роботи – перезаливання всієї інформації, усіх фотографій, текстів, усієї музики заново.

За словами Олени, зміна сценічного імені ніяк не вплинула на її впізнаваність та популярність серед шанувальників. З часом все більше людей знають і розуміють, що Олена Тополя – це і є Alyosha.

"Ще пів року тому, можливо, набагато менше людей упізнали б, що Олена Тополя – це Alyosha. Зараз уже більше. Тобто плавний перехід зміни імені тут дає користь. Люди живуть своїм життям, вони не цікавляться, кого як звати. Знають Alyosha – та й усе. Але я не відчула, що це сильно впливає. Зараз більше на всіх нас впливає війна – на наші можливості творити, дозволяти собі щось", - поділилася співачка.

Нагадаємо, раніше Alyosha зізналася, якою була її реакція на рішення чоловіка піти в ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: