Фото інстаграм Олени Тополі

Українська співачка Alyosha, яка змінила свій псевдонім і тепер виступає як  Олена Тополя, розповіла, як відреагувала на рішення свого чоловіка Тараса Тополі піти на фронт. 

До слова, на початку повномасштабного вторгнення Тарас разом з учасниками гурту "Антитіла" записався в ТРО і служив у Збройних силах України як парамедик. Олена в той час поїхала з дітьми до США. Тому на бажання коханого піти захищати країну вона не могла вплинути. 

"Поради він у мене не питав, це для нас обох однаково важливо - захищати свою рідну домівку і свою сім'ю. Я б не зрозуміла його, якби було навпаки. Ми з дітьми щодня молилися. Я, своєю чергою, не допускала поганих думок, бо Всесвіт чує все. Більше ніж пів року він був на війні, потім була ротація, але ми не могли повернутися з дітьми додому, було декілька вагомих причин. Хоча і дуже хотілося", - сказала співачка в інтерв'ю виданню Viva.

Відео дня

Вона також наголосила, що служба в ЗСУ відобразилася на психічному стані Тараса. 

"Цей період відбивається насамперед на психічному стані, а потім уже на стосунках. Дах їхав, що тут сказати. Зараз, на щастя, все добре, ми вдома. Серце на місце стало", - додала вона. 

Що відомо про стосунки Олени і Тараса

Олена та Тарас одружилися у 2013 році. У них є троє спільних дітей: Марк, Роман та Марія.

Олена та Тарас з дітьми / фото інстаграм Олени Тополі

Раніше співачка розповідала, що сильно ревнувала чоловіка, коли була за кордоном та боялася, що відстань може негативно відобразитися на їхніх стосунках. 

Нагадаємо, нещодавно співак Тарас Тополя зізнався, чи зраджував дружині.

Вас також можуть зацікавити новини: