Анна Трінчер та Олександр Волошин / instagram.com/annatrincher_official

Українська актриса, співачка і блогер Анна Трінчер у вересні вийшла заміж за свого коханого Олександра Волошина і на якийсь час перестала активно вести свої соціальні мережі.

Шанувальники пари припустили, що їхнє весілля було хайпом, а самі закохані з незрозумілих причин розлучилися. Так, Трінчер вирішила прокоментувати всі чутки, які ходять навколо їхньої пари.

Зірка опублікувала відео в інста-сторіз, в якому показала тест на вагітність. На щастя чи на жаль він виявився негативним. При цьому Анна зазначила, що пропадала з соцмереж не тільки з цієї причини, а й тому що готувалася до випуску нової пісні з Олексієм Завгороднім. 

Відео дня

"Більше ніяких інтриг. На жаль чи на щастя я не вагітна. І не планую вагітність в найближчі 5-10 років", - зазначила Трінчер.

Зазначимо, раніше чоловік Трінчер після тривалого мовчання також відповів на чутки про розлучення. Він сказав, що у них все добре.

Історія кохання Анни Трінчер та Олександра Волошина 

Волошин освідчився своїй коханій в жовтні 2021 року. 24-річний Олександр влаштував для Анни байк-шоу на парковці торгового центру. Дівчина була наскільки розчулена, що розплакалася і дала свою згоду. 

Батьки Анни не оцінили цього і навіть перестали на час спілкуватися із зіркою. Однак зараз відомо, що конфлікт вичерпано. 

Через повномасштабне вторгнення весілля довелося відкласти. Скромне торжество відбулося наприкінці вересня 2022 року.

Вас також можуть зацікавити новини: