Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Багатьох українських селебріті часто критикують в соціальних мережах за надмірну "турботу" про свій зовнішній вигляд. Але вони не ведуться на гнівні коментарі, бо хочуть завжди виглядати ефектно, а комусь із них пластичні операції і зовсім допомагають боротися з комплексами.

Про це йдеться в програмі "Зірковий шлях".

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик відверто розповіла, що робила підтяжку обличчя і змінила розріз очей. За словами зірки, в пластичних операціях вона не бачить нічого поганого, а підтримувати їх їй допомагає косметолог.

Відео дня
Ірина Білик / instagram.com/bilyk_iryna

Слава Камінська

Співачка Слава Камінська неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів. Так, її екс-чоловік, хірург Едгар Камінський раніше говорив про те, що Слава постійно хотіла щось в собі змінити.

"Кожна жінка хоче відчувати себе впевненою. Мені для впевненості тоді не вистачало обсягів (у грудях, - УНІАН). Якщо природа десь відпочила, нам завжди допоможе лікар. Ну, і ніс на здачу", - сказала Слава.

Слава Камінська / instagram.com/babaslavka

Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу розповіла, що завжди хотіла мати вилиці і тоненький носик. Ось тільки від природи у неї завжди були пухкенькі щічки. За словами зірки, вона не вдавалася до пластичних операцій, а зробити ідеальне обличчя їй допомагає контуринг і вдалий макіяж. При цьому пластичний хірург Дмитро Слоссер вважає, що Аліна таки зробила операцію і прибрала грудки Біша. 

Аліна Гросу / instagram.com/alina_grosu

Камалія

Співачка Камалія вважала, що її нижня губа пухкіша за верхню, тому одного разу зважилася вколоти верхню губу ботоксом. За словами співачки, це було дуже боляче і більше до таких послуг вона не вдавалася. Але підтримує вона свіжий вигляд свого обличчя регулярно, звертаючись до косметологів. Ось тільки шанувальники зірки вважають, що Камалія таки робила пластичні операції, в чому постійно її і звинувачують.

Камалія / instagram.com/kamaliyaofficial

Читайте такожДаша Астаф'єва повністю роздяглася для Playboy (фото)Ольга Сумська

Актриса Ольга Сумська також поскаржилася на хейтерів, які критикують її нібито за пластичні операції. Ось тільки за словами Ольги, вона їх не робила.

"Мені постійно пишуть, що у мене з губами, що у мене з очима. Але я не звертаю на це уваги. Я завжди кажу, що це люди, яких образило життя. Я ставлю їм лайки і пишу: "Дай боже, вам добра, злагоди і гарного настрою". Я ніколи не відповідаю негативом", - поділилася Ольга.

Ольга Сумська / instagram.com/olgasumska

Раніше УНІАН повідомляв, що деякі зірки страждали від проблем із зовнішністю перед концертами.

Вас також можуть зацікавити новини: