Наталя Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українські зірки розповіли, що в дитинстві батьки ніколи їх не хвалили. Тому зі своїми дітьми вони поводяться по-іншому. Наприклад, співачка Слава Камінська ніколи не порівнює своїх дітей, а Тоня Матвієнко завжди хвалить своїх дочок.

Про це йдеться в програмі "Зірковий шлях".

Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська зі сльозами на очах розповіла, що була дуже талановитою дівчинкою. Але за все її життя їй про це ніхто не сказав. 

Відео дня

"Мені ніхто не говорив, що вчитися - це класно, це потрібно. У навчанні мені все легко давалося, але я отримувала трійки. І все. Я тільки співала і танцювала. А сьогодні я отримую серйозну освіту, я вчуся в американській академії. Тобто сьогодні я добираю те, що не добрала тоді. І це тільки тому, що мене ніхто ніколи не хвалив. Якби хвалили, то я впевнена, що отримала б кращу освіту", - сказала зірка.

Наталя Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Читайте також"Сенсу немає": український телеведучий висловився про пісні Олі ПоляковоїСвітлана Тарабарова

Співачка Світлана Тарабарова згадала історію з дитинства, яка назавжди їй запам'яталася. Зірка принесла додому перше місце з конкурсу, а її батько запитав, чи не було гран-прі. 

"Тато так мене мотивував. Але мене ніхто ніколи не хвалив", - зізналася Світлана.

Світлана Тарабарова / instagram.com/tarabarova

Тоня Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко відверто розповіла, що її теж ніхто не хвалив. Тому зі своїми дочками вона поводиться по-іншому. 

"Я вважаю, що потрібно хвалити. Своїх дітей я не просто хвалю, я роблю їм компліменти, я їх обіймаю і завжди бажаю гарного дня. Мої діти найкращі", - додала Матвієнко.

Тоня Матвієнко / instagram.com/tonya_matvienko

Слава Камінська

За словами співачки Слави Камінської, вона своїх дітей перехвалює, щоб вони відчували, що вони найкращі. 

"Дитина повинна відчувати підтримку і знати, що вона прекрасна. Я ніколи їх не порівнюю і хвалю кожного окремо", - каже Камінська.

Слава Камінська / instagram.com/babaslavka

Олег Винник

А ось співак Олег Винник зізнався, що його хвалити було ні за що. Він не міг всидіти на одному місці. За його словами, він був дуже видатний хлопець.

Олег Винник / instagram.com/olegg.vynnyk

Раніше УНІАН назвав топ-5 зірок, які страждали від проблем із зовнішністю перед концертами.

Вас також можуть зацікавити новини: