Фани радіють новим відео з Білик та хореографом / фото instagram співачки

Співачка Ірина Білик та хореограф Дмитро Коляденко не припиняють інтригувати фанів. На тлі чуток про возз'єднання та весілля пара публічно злилася у поцілунку.

Так, Білик показала відео, на якому вона зустрічає Коляденка з шампанським. При цьому вона не приховує, що рада його бачити. Співачка та хореограф одразу поцілувалися у губи. 

Вони ніби не могли зупинитися. Білик не відходила від Коляденка та ще двічі його поцілувала. При цьому співачка залишила в описі до відео питання до своїх фанів:

"Як ви вважаєте, хто перший повинен цілувати, жінка чоловіка або чоловік жінку?".

У коментарях користувачі одразу ж почали відповідати. Вони також зазначили, що дуже раді бачити співачку та хореографа разом. Юзери пишуть:

  • "Яка різниця хто перший, головне, щоб в задоволення"
  • "Усе дитинство казала, що під кінець ця парочка зійдеться. Не було жодного шоу, щоб Коляденко про Ірину не згадав"
  • "Які ви класні!"
  • "Я так і не зрозуміла, вони разом, одружилися?"
  • "Щастя вам, будьте завжди разом, така гарна пара!".

Білик та Коляденко злилися у поцілунку - відео

Стосунки Білик та Коляденка - що відомо

Роман співачки та хореографа був доволі гучним. Вони зустрічалися з 2003 по 2006 роки, Коляденко декілька раз освідчувався Білик, але весілля вони так і не зіграли. Після розставання шоумен говорив, що співачка його сильно образила.

Втім, у 2022 році Коляденко та Білик знов проводити час разом. Вони часто знімають відео, роблять спільні фото. А нещодавно співачка взагалі натякнула, шо вийшла за артиста заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: