Каменських показала ніжне фото з чоловіком / Instagram Настя Каменських

Блогер Богдан Беспалов, який неодноразово говорив про те, що шлюб Насті Каменських і Потапа тріщить по швах, розповів, що репер зраджує своїй дружині з її екс-подругою.

За словами Беспалова, багато років Настя Каменських дружила з екс-дружиною Олексія Завгороднього (Позитива) - Анею Андрійчук. Однак в один момент дівчата припинили спілкування, тому що поки Настя будувала кар'єру, Андрійчук "була в обіймах Потапа".

Цікаво й те, що не так давно Андрійчук опублікувала весільні фото. Таким чином вона дала зрозуміти, що вдруге вийшла заміж.

"На сьогоднішній день Потап і колишня дружина Позитива перебувають у стосунках. Ви запитаєте, навіщо потрібно було розганяти історію з весіллям? Для того, щоб відвернути увагу від того, з ким насправді милується Андрійчук. Настя про все знає і продовжує в це грати, тому що в її парадигмі світі це ганебно. Вона ж супер артистка, а її будуть жаліти, тому що Потап постійно ходив гуляти", - сказав Беспалов на своєму YouTube-каналі.

Також блогер додав, що Потап і Андрійчук були помічені в одному з готельних номерів у Європі, де вони разом провели ніч. За його словами, туди вони вирушили після концерту репера.

Нагадаємо, раніше Ірина Горова розповіла, чому завершила співпрацю з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: