MARUV показала новий образ із червоного латексу / фото instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV (справжнє ім’я – Анна Корсун) заінтригувала фанатів новими фото зі зйомок кліпу. Як видно з кадрів, співачка в кліпі танцюватиме у парі, обидва партнери вдягнені у костюми з червоного латексу.

Нові фото артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

О 12.00 на моєму YouYube-каналі відкриється нове відео "By Your Side". Це була найскладніша зйомка для мене", - зазначила співачка. Вона розповіла фанатам, що у кліпі танцюватиме бальні танці. Мaruv здивувалася, що максимально стомилася і поскаржилася шанувальникам, що після тренувань у неї ще 3 дні боліло все тіло.

Відео дня

Читайте також"Це просто вибух": епатажна MARUV у корсеті заспівала українською мовою в Москві (фото)"Часу на підготовку у нас було менше тижня і я вважаю, що ми дуже добре впоралися, ну, як мінімум фотки класні забецали", - написала співачка.

У коментарях користувачі запевнили Maruv, що фото дійсно вийшли яскравими і гарними, однак дехто звернув увагу на занадто відвертий образ співачки, яка для зйомок кліпу обрала штани із розрізами на сідницях. "90і повернулися... крім ж... більше показати нічого...", - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що MARUV впала в басейн під час виступу.

Вас також можуть зацікавити новини: