Кіркоров намагається переконати фанів у тому, що з ним все гаразд / скріншот

Російський співак Філіп Кіркоров, який не засудив війну проти України і підтримує путінський режим, не зумів приховати наслідки невдалої пластичної операції. Артист стверджував, що він добре переніс усі хірургічні втручання, проте правда спливла на поверхню.

Так, Кіркоров з'явився на дні народження Лариси Доліної з перебинтованими руками. Він намагався заховати їх під рукавами піджака, проте зап'ястя "прикрити" не вдалося. Не помітити бинти було складно.

Артист співав і обіймав гостей. При цьому він намагався не стискати долоні і обережно тримав мікрофон.

 Кіркоров не зумів приховати наслідки невдалої операції / колаж УНІАН, скріншоти

Фрагмент виступу Кіркорова на вечірці Доліної потрапив на відео. Воно швидко "розлетілося" мережею. Російські Telegram-канали почали висміювати путініста за те, що він просто "засвітив" наслідки невдалої операції.

Кіркоров з перебинтованими руками - відео

Це лише підтвердило слова співачки Слави, яка раніше вже говорила, що у Кіркорова "великі проблеми" з лівою рукою. Артистка судиться з пластичним хірургом Тимуром Хайдаровим, який спотворив її груди. Вона заявила, що він нашкодив не тільки їй, але і Кіркорову, який наполегливо про це мовчить. 

За словами Слави, тепер путіністу доводиться усувати наслідки невдалої "пластики" вже з іншим хірургом. При цьому сам Кіркоров намагається усе спростовувати. Він стверджує, що Хайдаров зробив йому чимало операцій і всіма ними він задоволений.

До слова, за декілька днів після вечірки, на якій Кіркоров "засвітив" бинти, він вирішив показати руки. Ображений путініст злився і не приховував, що йому неприємні слова співачки Слави. Тому він оголив ліву руку, на ній не було бинтів, але вона помітно змінилася. Біля зап'ястя рука була занадто худою, а ближче до плеча на ній з'явилися неприродні для віку Кіркорова м'язи.

Кіркоров показав руку без бинтів / скріншот

Нагадаємо, раніше стало відомо, що стан Кіркорова після "пластики" погіршився ще сильніше. Путініст насилу стоїть на ногах.

Вас також можуть зацікавити новини: