Фото інстаграм Брітні Спірс

Американська співачка Брітні Спірс закрутила роман з колишнім технічним працівником свого будинку Полом Річардом Солізом, у якого є дружина та діти. Про це пише видання Us Weekly. 

Журналісти кажуть, що нібито Пол вже з вересня минулого року не працює на зірку, проте досі продовжує з нею зустрічатися. 

"Брітні та Пол безперечно разом, адже він все ще на фотографії у неї", - кажуть інсайдери. 

Відео дня

Закохані рідко ходять на побачення, проте вже разом їздили до Санта-Барбари. Чоловік залишається у Спірс два-три дні на тиждень. 

"Їй не подобається, коли він йде. Брітні відчуває, що заслуговує на більшу увагу, але він має бути поруч зі своїми дітьми", - додають інсайдери. 

Співачка нібито вже встигла познайомитися з його дітьми та налагодила з ними контакт. 

Реакція команди Брітні на її нові стосунки

Цікаво, що команда Брітні не в захваті від таких стосунків, адже чоловік мав численні проблеми з законом. Тому вони не вірять у щирість його почуттів до зірки. Сам Пол колись про себе казав так: 

"Я непоганий чувак. Я розумію, що про мене щось говорили в минулому, і я маю судимість. Але я працююча людина. Я маю власний бізнес. Я роблю плитку за технологією ліцензованого підрядника". 

За чутками, стосунки Брітні та Пола почалися ще в період, коли співачка була заміжня за фітнес-тренером Семом Асгарі. Ця зрада нібито і стала причиною для розірвання їхнього шлюбу. 

Нагадаємо, нещодавно Брітні Спірс промовилася про роман з Беном Аффлеком. 

Вас також можуть зацікавити новини: