Багато хто зазначив, що сумує за життєрадісним актором, яким той був декілька років тому / скриншот

Голлівудькій актор Брюс Вілліс, у якого прогресує деменція, майже не з'являється на публіці. Він бореться з хворобою, проте його родина не дає йому здаватися. Актора підтримують його дружина та діти. 

Кохана Вілліса часто показує архівні кадри з ним. Нещодавно вона потішила фанів кумедним відео з актором та його донькою Мейбл. На ньому Вілліс вперше давав дитині лимон. Нині дівчинці вже 11 років, проте на відео вона була ще маленькою.

Донька смішно відреагувала на такі експерименти. Кислий лимон їй не дуже сподобався. Вілліс у цей момент тримав її на руках.  Актор сміявся та мав щасливий вигляд. Він ніжно гладив донечку та кривився разом із нею, коли вона куштувала лимон.

Кумедне відео потішило фанів. Коментатори подякували дружині Вілліса за те, що вона ділиться архівними кадрами. Багато хто зазначив, що сумує за життєрадісним актором, яким той був декілька років тому. Коментатори пишуть:

  • "Він батько, про якого я завжди мріяла. Так любить дітей, так ніжно до них відноситься"
  • "Еммо, підтримуйте чоловіка та не здавайтеся, ви чудова жінка"
  • "Здоров'я Брюсу, ми сумуємо".

Що з Брюсом Віллісом

У березні 2022 року стало відомо, що актор завершив кар'єру через хворобу. У нього почалися проблеми з мовленням, лікарі діагностували афазію. Ця хвороба могла з'явитися у Вілліса після травми, яку він отримав на знімальному майданчику ще у 2002 році.

Окрім цього, актору діагностували лобно-скроневу деменцію. Це найскладніша форма деменції, яка швидко відбирає у людини сили та здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини: