Фото інстаграм Валентини Хамайко 

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко вперше розповіла про стосунки з батьком та його проблеми з алкоголем. 

"З татом у нас не було такого теплого спілкування, як з мамою. Було просто батьківське спілкування. З певного періоду з ним стало трошки важче. Напевно це була криза 40 років. Тато почав змінюватися", - розповіла Валентина в інтерв'ю проекту "Слава+".

Вона також додала, що відчула ці зміни. Батьку було важко адаптуватися до нових реалій життя. 

"З'явився наш такий сімейний біль, бо це був кінець 90-х і тоді щось десь приватизовували, а він не міг вписатися в цю історію. Потім з'являлися якісь молоді люди біля нього. Я пам'ятаю, що раніше ми їздили на море всією родиною, а потім настав період, коли тато почав випивати. І ця історія почала його затягувати з віком", - зізналася Хамайко. 

Валентина каже, що тоді вона вчилася у старших класах школи і намагалася допомогти батьку подолати цю проблему. 

"Це вже була велика проблема сім'ї. Ми намагалися її якось побороти, але, на жаль, це було безуспішно", - додала жінка. 

Телеведуча згадує, що могло стати причиною шкідливої звички тата. 

"Він не був слабким, мабуть він був дуже добрим та м'яким. Він був завідуючим великої аптеки в Медмістечку і в нього було багато друзів. Проте ці друзі постійно у нього щось просили і він допомагав. Мені здається, що коли він наближався до віку 40 років, він просто закрився у всіх своїх проблемах", - каже вона. 

Валентина також додала, що після смерті батьків, вона з сестрою зрозуміла, що мати і тато на якомусь етапі життя втратили зв'язок та поринули у свої проблеми. 

Нагадаємо, нещодавно Валентина Хамайко розповіла про смерть пасинка, який загинув на війні. 

Вас також можуть зацікавити новини: