Колишній Ані Лорак показав, як сильно змінилася їхня спільна дочка (фото)

Бізнесмен привітав доньку з днем народження.

Колишній чоловік опальної співачки Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, показав, як сильно змінилася їхня спільна дочка Софія. Сьогодні дівчинці виповнюється 12 років, а тому батько вирішив її привітати.

Судячи з усього, зараз бізнесменові рідко вдається бачитися з донькою. Він показав її нові фото, а також поділився архівним знімком, на якому позує поруч з нею.

Налчаджіоглу назвав дочку своєю любов'ю, а також пожартував, що вони - "Льолік і Болік". Він позначив сторінку дівчинки в Instagram, проте вона не відповіла на привітання публічно.

Дочка Лорак сильно змінилася. Вона швидко росте і продовжує експериментувати з зачіскою. На фото, які опублікував її батько, Софія знову освітлила волосся і вже почала робити модні укладання.

Софія стає все більше схожою на свого батька. Також помітно, що дочка Лорак любить вільний стиль одягу, носити об'ємні наряди і обирає штани, а не спідниці.

Бізнесмен не став розповідати, чого бажає своїй дочці в день її народження. Він лише залишив кілька її фотографій. Де зараз живе дочка Ані Лорак і коли вона зустрінеться зі своїм батьком - невідомо.

Особисте життя Мурата Налчаджіоглу - останні новини

На початку червня стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак знову одружується. Його обраницею стала візажистка Лілія, з якою він зустрічався кілька років. Після цього бізнесмен показав кадри з весілля. Розкішна церемонія пройшла в одному із заміських ресторанів Києва.

Налчаджіоглу нерідко хвалився своєю обраницею. А після весілля він показав дружину, яка позувала на тлі "моря" з квітів.

Вас також можуть зацікавити новини: