Колишній чоловік Ані Лорак знову одружився / instagram.com

Перший чоловік співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу одружився вдруге. Його обраницею стала 26-річна візажистка Лілія Реус, з якою він перебуває у стосунках вже близько трьох років.

Церемонія відбулася в суботу, 3 червня, в одному з шикарних ресторанів в Київській області. Захід провели під відкритим небом.

В Instagram вже з'явилося чимало відео з одруження. Закохані мають дуже щасливий вигляд.

Мурат вбрався в синій костюм і білу сорочку, а його обраниця Лілія обрала для такого важливого дня довгу білу сукню з ажурними вставками і прозорим шлейфом. Весільна сукня Лілії була з відкритими плечима, тому на деяких кадрах вона показала спокусливі ключиці. Волосся візажистка зібрала в грецьку зачіску. 

Відзначимо, що у Лілії Реус є дочка Олександра. Судячи з публікацій в Instagram, Мурат і Олександра відмінно ладнають. Час від часу до них приєднується дочка Мурата від першого шлюбу з Лорак Софія.

Чому розлучилися Лорак та Мурат

Парочка розлучилася офіційно у 2019 році після того, як у мережі з'явилося відео, на якому Мурат обіймається з іншою дівчиною, доки його дружина заробляє гроші на гастролях. Ходили чутки про те, що чоловік вибачався та просив не розлучатися, на співачка не змогла його пробачити.

Нагадаємо, як живе колишній чоловік Ані Лорак, який виявився кращим за зрадницю.

Вас також можуть зацікавити новини: