Фото інстаграм Катерини Тишкевич

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка у грудні минулого року лежала у реанімації із сепсисом і нещодавно назвала свій остаточний діагноз, показала наслідки операції на руці. 

Дівчина вирішила позбутися неприємних рубців на шкірі та звернулася до послуг косметолога. 

"Вперше проходила лазер і ін’єкції в руці. Щоб хоч трошки прибрати наслідки операції після сепсису. Саму жесть викладати не буду, але це дуже боляче", - розповіла Катерина у себе в Instagram, опублікувавши відео з косметологічої клініки. 

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

До слова, Тишкевич раніше розповідала, що багато років страждає від страшного головного болю. Вона використовувала різні методи лікування, за день випивала більше 15 пігулок, але це все не дало покращення для її самопочуття.

У минулому році під час перебування в одному медичному закладі їй занесли інфекцію, після якої почався сепсис. Він дав набряк на руку, на якій потрібно було робити розрізи, щоб виявити некроз. Після тієї процедури у Катерини залишилися шрами.

Нагадаємо, раніше акторка Катерина Тишкевич відверто зізналася, чи були кризи у їхніх стосунках з чоловіком Валентином Томусяком.

Вас також можуть зацікавити новини: