Фото інстаграм Катерини Тишкевич

Українська акторка Катерина Тишкевич відверто зізналася, чи були кризи у їхніх стосунках з чоловіком Валентином Томусяком.

Пара разом вже 9 років, 5 з яких у шлюбі. Проте за весь цей довгий час вони двічі переживали важкі часи для свого союзу. 

"Кризи були звісно. Кризи трьох та семи років – по-класиці. І перша, і друга закінчувалася дуже довгими, відвертими, неприємними розмовами. Говорили про все, що не влаштовує. Потім сльози, обійми і домовленості", - написала акторка у своєму Instagram.

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

Катернина додала, що згодом і пристрастть у стосунках згасає, проте у них з Валентином зараз все добре в цьому плані. 

"У нас було по-різному. Знаєте, коли в дружини 24/7 болить голова, то як би не дуже хочеться до неї приставати…Не заводить цей момент аж ніяк. Ми зараз разом дев'ять років і все чудово з пристрастю. Бо інтимне життя - це велика частина жіночого здоров'я, і мій партнер це розуміє і робить все, щоб я в цьому плані була щаслива і задоволена", - написала Тишкевич. 

Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

А от на що скаржиться Катерина, то це на відсутність романтики зі сторони чоловіка. 

"Я б хотіла вам сказати, що Валік у мене романтик і ми постійно робимо романтичні вечори, але брехати не буду. Взагалі туго з цим. Поки я своїм ротом не скажу, що щось хочу - нічого чекати не варто", - зазначила акторка.

Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

Нагадаємо, нещодавно Катерина Тишкевич розповіла про свій діагноз.

Вас також можуть зацікавити новини: