Успенська та Аллегрова підтримали путінську агресію / скріншоти

Російський блогер Рустам Солнцев розповів, чому співачки Любов Успенська і Ірина Аллегрова стали путіністками. Раніше вони їздили до України з концертами, але після повномасштабної війни, яку розв'язала РФ, артистки обрали сторону країни-агресорки.

За словами Солнцева, на Ірину Аллегрову ніхто не тиснув. Багато артистів намагаються себе виправдати тим, що їх нібито змусили підтримати РФ. Однак Аллегрова стала путіністкою добровільно. Спочатку вона мовчала і нічого не говорила про повномасштабну війну, а потім почала дзвонити пропагандистам Кремля, щоб довести свою любов до Росії. Тоді Аллегрова навіть стверджувала, що допомагає окупантам і купує для них зброю.

"Ця сволота, будучи вже в таких роках, дозволяє собі такі речі, ти розумієш... Справа не в тому, що вони виявилися такими людьми, адже вони могли відмовчатися. Все це казки, що на них тиснули", - заявив Солнцев в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Відео дня

За словами блогера, ніхто не став би чіпати Аллегрову. Однак вона сильно злякалася і не хотіла втрачати можливість заробляти в РФ. За словами Солнцева, вчинок Аллегрової повинен стати уроком для людей, які багато років її любили, а тепер зрозуміли, що вона виявилася путіністкою.

Гордон також зазначив, що ще більшим потрясінням для нього стала Любов Успенська. Народжена в Києві співачка, маючи громадянство США, жила в РФ, але продовжувала їздити до України з гастролями. Успенську любили українці.

"І раптом вона вітає Путіна з днем народження, який убив стільки українців, і раптом вона підтримує відкрито цю війну. А їй то що, громадянці США! Це що, стільки бабок дали?" - обурився Гордон.

За словами Солнцева, Успенська вирішила відкрито підтримати Путіна і повномасштабну війну за власною ініціативою. Вона злякалася того, що в підсумку її можуть "погнати" з РФ, а в Україні її теж ніхто не чекатиме. 

Тому Успенська почала з малого. Солнцев згадав, як співачка скаржилася, що її "не приймали" в Україні. Співачка, за словами блогера, зробила це спеціально. Так вона хотіла роздобути роль "вигнанниці" і довести свою любов Росії. І Аллегрова, і Успенська добровільно стали путіністками, вважає Солнцев. 

Нагадаємо, раніше в Мережу "злили" фото Успенської до пластики.

Вас також можуть зацікавити новини: