Всю цю дію росіяни назвали "мітинг-концертом на підтримку війни з Україною" / скріншот

У Москві на стадіоні "Лужники" розпочався концерт, який складно назвати "святковим", проте в РФ його називають саме таким. Пропагандисти влаштували справжній "бал сатани". Вони співають пісні про війну, говорять про "величн" Росії. 

Все це росіяни назвали "мітинг-концертом на підтримку війни з Україною". На нього обіцяли зігнати близько 200 тисяч осіб.

На сцену вийшли пропагандисти і зірки-путіністи. Дмитро Дюжев, Ольга Кормухіна, Дмитро Харатьян та інші продажні артисти заспівали пісню Віктора Цоя "Група крові". Музикант явно перекинувся в труні, адже такого з його піснею ще не робив ніхто.

Відзначився і затятий фанат Путіна Олег Газманов. Він заспівав свою пісню, в якій вихваляв РФ, а потім почав віджиматися. Однак навіщо він це робив і що він хотів цим показати - неясно.

Також на сцену вийшов путініст Лепс. Він заспівав нову пісню, в якій стверджує, що РФ "своїх не кидає". Судячи з усього, Лепс не бачив фотографії з Бахмута, Соледара та інших гарячих точок, де земля всіяна трупами окупантів, які ніхто не забирає. Лепс просить небо "не підвести" РФ, закликає росіян "вставати".

Держзамовлення путініст відпрацював на відмінно, в одній пісні він вмістив все: спробу заманити на фронт ще більше росіян, вихваляння фейкової величі РФ і спроби підняти бойовий дух рашистів, яких вже відправили на війну у вигляді "гарматного м'яса".

Не обійшлося і без російського співака Шамана, який став зіркою роспропаганди своєю піснею "Я русский". Нині ж продажний путініст співає про те, що "герої РФ" залишаться в серцях тих громадян країни-агресорки, хто ще залишився в живих. Судячи з усього, так росіян намагаються готувати до того, що втрати серед окупантів будуть і далі зростати. 

Під час виступу Шамана камера "випадково" брала крупним планом людей, які нібито настільки перейнялися співом, що навіть розплакалися. Однак на тлі того, що в росЗМІ вже з'являються скарги людей на жахливий холод в Лужниках, плакати вони можуть зовсім не від пісні Шамана. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що біля стадіону Лужники розмістили установку ППО.

Вас також можуть зацікавити новини: