Вова Дантес / Фото - instagram

Український музикант і комік Вова Дантес, який у березні 2022 року розлучився зі співачкою Надею Дорофєєвою, розповів про складний період у своєму житті. Артист зізнається, що дозволяє собі бути слабким, коли знаходиться вдома на самоті. Детальний пост про свої емоції Вова зробив в Instagram-блозі. 

"Розумію, що адекватніше - прийняти все, що відбувається. Раз і назавжди. Сісти так і прокричатися нормально, поридати, спалити люттю всіх ворогів. Так і вчинив. Стало легше. Я перестаю задавати собі питання "чому?", "коли?", "навіщо?". Це моє життя. Це наше життя. Воно не буде таким, як раніше. Так, буде краще, 100%, просто не треба підганяти цей момент", - міркує Вова Дантес. 

Щоб справлятися з негативними емоціями, він вирішив для себе жити тут і зараз. Своїм підписникам у важкі моменти він рекомендує згадувати все хороше, що їх оточувало, дякувати тим, хто щодня бореться за нашу перемогу, донатити на ЗСУ.

Відео дня

"Пишу це і на душі кішки скребуть, а через кілька годин буду сміятися, а потім буду помічати як пахне весною, потім будуть якісь ще емоції", - додав екс-чоловік Наді Дорофєєвої. 

Чим зараз займається Вова Дантес

Гуморист після початку повномасштабного вторгнення віддав волонтерам свій електрокар, а також перейшов на українську мову. Вова не засуджує тих, хто говорить російською, проте для себе прийняв рішення про використання в повсякденному житті саме державної мови. 

Також Дантес неодноразово давав концерти як в Україні, так і за кордоном. В ході заходів він збирає кошти для допомоги нашій армії.

Нагадаємо, Дантес розповів, як відомі чоловіки виїжджають з України під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: