Вова Дантес про жорсткий жарт / фото 1+1

На одному зі своїх недавніх стендап-виступів Володимир Дантес пожартував на тему сексу своєї колишньої дружини Наді Дорофєєвої та її нового бойфренда Михайла Кацуріна. Так, він сказав: "Мені складно ще займатися сексом з дівчиною в одній кімнаті з дитиною свого кращого друга, поки він тр*хає мою колишню дружину". 

Одні шанувальники посміялися над таким висловлюванням, інші звинуватили Володимира в тому, що він порушує всякі норми пристойності і нешанобливо ставиться до екс-дружини. 

В інтерв'ю програмі "Слава+Таня" Дантес прокоментував свій виступ. Чоловік сказав, що і подумати не міг про те, що дане відео з виступом стане вірусним. Вперше він побачив ролик на фан-сторінці Наді Дорофєєвої. 

Відео дня

"Якщо ви побачите, звідки ця частина ... Я подивився, це фан-акаунт Наді. Вони не зацінили факт. Ну, я нічого не сказав такого, що ніхто не знає. Я думав, може я когось образив? А потім думаю - ні. Це як сказати, що Рим - це столиця Італії, і всі такі: "Ні", - сказав у своє виправдання Володимир Дантес. 

Він додав, що у нього немає ніяких дружніх відносин з Михайлом Кацуріним зараз. 

"Я нещодавно брав у нього кейс для гітари, тому що мені потрібно було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейса для гітари. Ми спілкуємося, коли цього вимагають обставини", - додав Виконавець.

Нагадаємо, Дантес з Кацуріною поїхав до Варшави і назвав причину від'їзду.

Вас також можуть зацікавити новини: