Даша Астаф'єва чесно зізналася, чи зверталася до пластичного хірурга

Зірка зазначила, що робить "уколи краси".

Український співачка Даша Астаф'єва зізналася, чи вдавалася вона до допомоги пластичних хірургів, щоб зберегти красу. Зірка розповіла, що любить домашній догляд.

За її словами, пластичним операціям є місце в нашому житті, але необхідно знати міру і сильно не захоплюватися. При цьому знаменитість зазначила, що любить домашній догляд, іноді відвідує косметолога для апаратних процедур, а також для підтримки зовнішнього вигляду ходить на масажі, правильно харчується і займається спортом.

"У мене змінюється ставлення до пластичної хірургії. Я не така категорична, як раніше. Звичайно, я і сьогодні кажу, що те, чого забагато, і те, що дійсно іноді виглядає некоректно, воно завжди буде мати таку оцінку. Я більше підтримую хороший якісний домашній догляд. Апаратний догляд - це теж для мене відкриття. Так, це вимагає занурення, нових знань, вивчення, більше часу. Звичайно, комусь легше зробити раз, а не проходити курси, витрачати більше грошей і знань", — поділилася артистка в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.иа "поодинокі".

Лягати під ніж хірурга Астаф'єва не поспішає, хоча хотіла б зменшити груди, щоб можна було ходити без білизни. Водночас артистка зважилася на уколи краси – бореться зі зморшками на лобі.

"Поки що я не робила пластичних операцій. Я роблю ін'єкції, які мені потрібні, тому що мені вже майже 40 років. Я вже роблю ін'єкції в лоб, вітаміни колю. Зробити груди більше мені не хотілося. Я, може, якщо і робила, то зменшувала б, щоб можна було ходити без білизни. Я більше довіряю якось масажам, спорту та харчуванню. Це, звичайно, складніше, але це якісний і правильний вибір для себе майбутньої", — підсумувала зірка.

Раніше УНІАН писав, що співачка Даша Астаф'єва в інтерв'ю славі Дьоміну розповіла про свої комплекси. Як виявилося, дівчина вважає себе не дуже розумною. При цьому вона визнала, що такі комплекси говорять про не любов до себе і не прийняття себе, але зазначила, що її це вже не турбує.

Також зірка поділилася, що спокійно може прожити всього на 40 тисяч гривень на місяць.

Вас також можуть зацікавити новини: