Микита Добринін і Даша Квіткова / фото instagram.com

Українська блогерка і бізнесвумен Даша Квіткова відповіла на часті питання підписників з приводу того, як вона зараз спілкується з Микитою Добриніним. Знаменитість уточнила, що Микита може приходити до них додому в будь-який час. Вони часто телефонують одне одному, зустрічаються для обговорення ситуації в країні, а також для вирішення питань, пов'язаних з сином. 

"Ми в нормальних, людських, батьківських стосунках. Ми обидва переживаємо за нашого сина, за ситуацію в країні. Ми дзвонимо один одному, спілкуємося з приводу нашого сина. Микита може приїхати додому, коли хоче, побачити дитину, коли я є. Ми нормально розмовляємо, але нікуди не ходимо разом", - повідомила молода мама. 

Вона також уточнила, що зараз не планує заводити нові стосунки. 

Відео дня

"Моє серце нікого і нічого не шукає. Моє серце абсолютно нічого не загадує. Зараз я насолоджуюся, приділяю час собі, синові, займаюся своєю роботою і бізнесом", - резюмувала Даша Квіткова. 

Розлучення Квіткової і Добриніна: подробиці

Пара, яка офіційно перебувала у шлюбі з травня 2020 року, у січні 2023 року повідомила про те, що вони вже три тижні не живуть разом. У пари є син Лев, який народився в 2021 році. 

Зараз екс-партнери вирішили залишитися в хороших стосунках, щоб створити дитині максимально комфортні умови для дорослішання і не травмувати його.

Вас також можуть зацікавити новини: