Анатолій Васильєв відмовився від участі в проекті / скріншот YouTube

Російський актор Анатолій Васильєв, який отримав популярність після зйомок у багатосерійному серіалі "Свати", виявляється, відмовився від участі в проекті.

Як повідомляє "Кіноафіша", актор дуже ретельно працював над роллю спокійного і інтелегентного професора Юрія Ковальова. Він був прототипом героя Федора Добронравова - навіженого і не дуже розумного сільського жителя.

За даними ЗМІ, протистояння двох дідусів головної героїні Жені повинно було вийти на новий рівень в четвертому сезоні серіалу. Однак Васильєву не сподобався сценарій, згідно з яким Добронравову довелося б ще жорсткіше над ним жартувати, буквально знущатися. Він був упевнений, що це буде ставити в незручне становище його персонажа.

Відео дня

Тому Васильєв вирішив відмовитися від зйомок у проекті. Через те, що творці серіалу не могли розповісти про це глядачам, за сценарієм дідусь Жені повинен був померти.

Сюжет серіалу "Свати"

Молоде подружжя Маша і Максим Ковальови вирішують з'їздити відпочити в Італію, а свою п'ятирічну дочку Женю залишити під наглядом своїх батьків, але ті, пославшись на зайнятість, відмовляються. В результаті плутанини до внучки приїжджають батьки і Маші, і Максима. Тепер їм доведеться виживати в одному будинку.

Вас також можуть зацікавити новини: