Кадр із серіалу "Школа" / скріншот YouTube

Український підлітковий серіал "Школа", що вийшов на екрани в 2018 році, наробив шуму серед глядачів. Це життєвий серіал про життя учнів однієї зі столичних шкіл. Всього було показано три сезони.

У першому сезоні багато уваги приділено актуальним проблемам школярів, з якими вони стикаються під час підліткового періоду: цькування однолітків, непорозуміння в сім'ї, хабарі вчителям і інтриги.

Другий сезон показує їх вже більш дорослими. Вони перейшли в 11 клас, а разом з додатком років, в їхньому житті додаються і проблеми. Тому вони не завжди переживають тільки приємні емоції.

Відео дня

В останньому сезоні серіалу "Школа" головних героїв показують вже зовсім дорослими, більш осмисленими, але колишні проблеми нікуди не поділися. Їх все одно доведеться вирішувати, до того ж попереду іспити.

Відомо, що сюжет серіалу в основному обертався навколо школярів - Вероніки (Ірина Кудашова), Лоли (Ліза Василенко), Паші (Олександр Петренко), Тохи (Богдан Осадчук), Назара (Олег Виговський), Нати (Анна Трінчер), Асі (Карина Чернявська), Жана (Арно Муке), Андрія (Пилип Козлов) і Гери (Костянтин Чорнокрилюк).

УНІАН пропонує згадати, який вигляд висхідні зірки мали в серіалі "Школа" і що з ними стало зараз.

Ірина Кудашова

23-річна Ірина Кудашова здобула популярність саме завдяки ролі учениці Вероніки в серіалі "Школа". У стрічці вона зіграла роль складного підлітка, який постійно свариться з мамою. На цьому її кінокар'єра не закінчилася. Пізніше актриса знялася у фільмі "Інший Франко", де зіграла дочку українського письменника і громадського діяча Петра Франка.

колаж з фото

Ліза Василенко

Після зйомок у "Школі" Ліза Василенко вирушила підкорювати Москву. Дівчина неодноразово робила скандальні заяви. Вона говорила, що краще померти в Москві, ніж в Україні. Однак після повномасштабного російського вторгнення дівчина переосмислила свою поведінку. Вона повернулася на батьківщину і вибачилася за такий вислів. 

колаж з фото

Олександр Петренко

Відомо, що Петренко не тільки знімається в кіно, але і займається моделінгом. Його особисте життя таке ж бурхливе, як і трудові будні. Під час зйомок серіалу "Школа" він познайомився з Лізою Василенко, з якою почав розвивати стосунки поза камерами. Але їхній роман довго не тривав. У 2021 році він одружився на моделі Ангеліні Піртсхалаві.

колаж з фото

Богдан Осадчук

Життя Богдана Осадчука не менш насичене, ніж у Олександра Петренка. Під час зйомок популярного серіалу він познайомився з Анною Трінчер, яка крім кар'єри в кіно будувала ще й музичну. У пари швидко зав'язалися романтичні стосунки. Осадчук навіть з'являвся в деяких її кліпах. Однак і їхні стосунки не склалися. Через два роки вони розлучилися.

колаж з фото

Анна Трінчер

А ось Анна Трінчер стала не тільки відомою актрисою, але і блогером і співачкою. Дівчина активно випускає музичні кліпи, веде соцмережі. Відомо, що нещодавно вона вийшла заміж за блогера Олександра Волошина. Однак дітей подружжя поки не планують. Трінчер розповіла, що їм достатньо кота, якого вони нещодавно завели.

колаж з фото

Олег Виговський

У дитинстві Олег мріяв стати футболістом, проте коли йому випала можливість спробувати себе в кіно, його плани різко змінилися. Після зйомок в "Школі" він вступив в театральний. Також актор любить займатися сноубордингом і жити не може без салату "Цезар". Про особисте життя хлопця нічого невідомо.

колаж з фото

Карина Чернявська

В одному з інтерв'ю Карина Чернявська зізналася, що не очікувала такої популярності після ролі Асі в серіалі. Вона зазначила, що дуже задоволена собою і всім, що відбувалося в її житті. Зміни відбулися і в особистому житті Карини. Раніше вона зустріла своє кохання, з яким була дуже щаслива. Чи разом вона зараз зі своїм бойфрендом, актором Романом - невідомо.

колаж з фото

Арно Муке

Арно Муке якось говорив, що сам в школі не стикався з булінгом. Однак зіграти роль в підлітковому серіалі, де розкривається і ця тема, йому було цікаво. До слова, мабуть, це єдиний актор, який зовні не змінився з часів "Школи".

колаж з фото

Філіп Козлов 

Філіп Козлов зараз є одним з найпопулярніших акторів. Він зіграв в таких серіалах як "Чужі гріхи", "Шахрай", "Слабка ланка", "Затемнення", "Смак щастя" і багатьох інших. 

колаж з фото

Костянтин Чорнокрилюк

Актор знімається в рекламі, телевізійних проектах, серіалах, документальному і художньому кіно. Йому подобається займатися айкідо, сучасними танцями і вивчати іноземні мови. Відомо, що він з'являвся в таких стрічках як "Клятва лікаря", "На твій стороні", "Свати", "Скляна кімната".

колаж з фото

Нагадаємо, неймовірно красива Петра з "Таксі" зникнула зі світу кіно.

Вас також можуть зацікавити новини: