Емма Сьоберг / Скріншот YouTube

Шведська актриса Емма Сьоберг, найбільш відома головною роллю комісара поліції Петри в культовому фільмі "Таксі", віддала перевагу бізнесу, а не кар'єрі в кіно.

Хоча після зйомок в "Таксі" їй пророкували блискучу кінокар'єру. Більш того, Сьоберг займалася ще моделінгом, що робило її ще привабливішою в очах режисерів і глядачів. В кінці 90-х їй вдалося звести з розуму багатьох чоловіків, про таку жінку мріяв буквально кожен.

Однак після завершення зйомок "Таксі" Сьоберг вирішила завершити свою кінокар'єру і податися в бізнес. Вона заснувала власний бренд по догляду за шкірою, який дійсно став затребуваним.

Відео дня

Відомо, що якийсь час Емма присвячувала себе сім'ї. У 2003 році вона вийшла заміж за журналіста Ганса Віклунда, якому народила двох дітей. Але вже через 13 років їхній шлюб розпався. Більше про її особисте життя нічого невідомо.

Зараз 54-річна Емма Віклунд живе в Стокгольмі і продовжує займатися бізнесом.

Емма Сьоберг / колаж з фото

Фільм "Таксі": що про нього відомо

"Таксі" - французький кінофільм 1998 року, що поєднує в собі елементи кінокомедії, бойовика, пригодницького фільму і детектива.

Головні ролі зіграли Самі Насері та Фредерік Діфенталь. Емма Сьобрег виконала роль Петри - співробітника поліції.

Фільм породив одну з найкомерційніше успішних франшиз у Франції, чиї збори у світовому прокаті перевищили 300 млн доларів. Світові касові збори першого фільму - $44,4 млн.

Нагадаємо, РФ заборонила Джиму Керрі та онуку Бандери в'їзд до країни через підтримку України.

Вас також можуть зацікавити новини: