Максим Галкін / скріншот відео

Відомий шоумен Максим Галкін, визнаний в Росії "іноагентом", відреагував на щемливе фото, де маленькій дівчинці на заправці заряджали інгалятор.

Дана ситуація сталася після масованого обстрілу Києва, в результаті чого були пошкоджені енергооб'єкти України. Жителі міста більше доби були без світла, тепла, води і зв'язку. Повз цю ситуацію не зміг пройти Галкін.

На своїй сторінці в Instagram він розмістив фото дівчинки, батьки якої повезли її на заправку, щоб зарядити інгалятор і врятувати доньці життя, адже у малятка, ймовірно, астма.

Відео дня

"Київ зараз. Цю маленьку дівчинку рідні привезли на заправку, щоб підключити до електрики інгалятор, необхідний їй для життя. Максим Галкін визнаний Мін'юстом РФ іноагентом", - написав шоумен.

Скріншот публікації Галкіна

Масований обстріл України 23 листопада

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вдень 23 листопада РФ запустила територією нашої країни близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, "Калібр", а також ударні безпілотники.

Наші воїни ліквідували 51 ворожу ракету, а також п'ять дронів-камікадзе типу "Ланцет".

За відомостями Нацполіціі, загарбники потрапили в 16 об'єктів інфраструктури. В результаті масованого ракетного удару загинули шестеро людей, а десятки - постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: